بابک حمیدیان : وقتی به نقش‌هایم در «رستاخیز» فکر می‌کنم قلبم به تپش می‌افتد.

«رستاخیز» سیمرغ‌ها در سی‌ودومین جشنواره فیلم فجر
23 بهمن 1393
اهدای نشان افتخار به جهادگران عرصه فرهنگ، هنر و رسانه
22 اسفند 1393

بابک حمیدیان، بازیگر فیلم سینمایی «رستاخیز»، که در نخستین روز از نهمین جشنواره فیلم کوتاه دینی رویش اکران شد، معنقد است که برای نمایش عمومی این فیلم باید شرایط را هموار کرد.

 

 

به گزارش روابط عمومی مرکز محافل وجشنواره های حوزه هنری، حمیدیان که شب گذشته و در حاشیه اکران فیلم «رستاخیز» در جشنواره «رویش» حضور داشت، گفت: بیاید رایزنی کنیم که این فیلم به نمایش دربیاید، امیدوارم این فیلم هر چه زود‌تر در یک شرایط مساعد اکران عمومی شود. من با فیلم سینمایی «رستاخیز» و «چ» سیمرغ بلورین بهترین بازیگری را گرفتم و از این جهت فیلم‌ها برایم بسیار با ارزش هستند.
وقتی به نقش‌هایم در «رستاخیز» فکر می‌کنم قلبم به تپش می‌افتد
حمیدیان ادامه داد: بازی در دو نقش یزید و عبیدالله ابن زیاد در فیلم «رستاخیز» مسئولیت بسیار سنگینی بود؛ نقش‌هایی به شدت سخت که وقتی حتی به آن‌ها فکر می‌کنم تپش قلبم زیاد می‌شود. این شرایط فقط به دلیل اعتماد احمدرضا درویش برایم به وجود آمد؛ گرچه محسن موسوی به عنوان طراح گریم در اجرای این نقش به من کمک کرد. البته این نکته را باید بگویم که اصلاً قرار نبود در دو نقش بازی کنم و در زمان فیلم برداری این تصمیم گرفته شد.
وی در ادامه افزود: باید بگویم که اگر تفاوتی در بین این دو نقشی که بازی کردم وجود دارد، بخش زیادی از آن به دلیل کارگردانی احمدرضا درویش است. زمانی که موظف می‌شویم در نقش‌های متفاوت بازی کنیم باید از تمام ابزار‌های موجود استفاده کرد. اجماع تمام داشته‌هایم مخصوصاً تجربه، در وجودم یک انفجار محیطی را به وجود می‌آورد که باعث می‌شود نقش متفاوتی را بازی کنم.

 

http://www.artfest.ir/festivals/21/20/?page=10&id=4349