برخی فیلمسازان نیز این فیلم را دیده اند و نظرات آنان نیز قابل تأمل است.
چنانکه حسن برزیده، کارگردان سینمای ایران به «مهام نیوز» گفت: تا جایی که من بعنوان یک مسلمان درک می کنم قضیه خیلی سخت نیست چرا که هر فرد مسلمانی مرجع تقلید خودش را دارد و چون برخی مواقع اختلاف پیش می آید، هرکسی از مقلدش پیروی می کند. در مورد فیلم “رستاخیز” هم ممکن است این قضیه اتفاق بیفتد.
وی توضیح داد: شما ببینید در مورد حج هم اختلاف هایی درباب چگونه انجام دادنش هست و مسلمان طبق نظر مرجعش آن اعمال را انجام می دهد. درمورد موضوع بین مراجع اختلافاتی هست اما قرار نیست کار به اعتراض بکشد.
کارگردان فیلم “مزار شریف” همچنین اعتقاد داشت: بزرگان دینی و علمای ما بر سر این موارد گاه اختلافاتی در فتاوایشان دارند اما می بینید که در کار هم دخالت نمی کنند. خدای نکرده هیچ کس یقه دیگری را نمی گیرد و اگر مرجعی یک حکم متفاوت بدهد کسی حق تعرض به ایشان را ندارد.
وی با بیان این مقدمه به فیلم احمدرضا درویش نیز اشاره داشت و گفت: فیلمی به اسم “رستاخیز” هم ساخته شده که برخی بزرگان و مراجع محترم ما ممکن است نسبت به آن اختلافاتی داشته باشند اما همه مراجع معظم ما نظرشان در مورد “رستاخیز” که یکی نیست.
حسن برزیده تصریح کرد: مراجع اگر نظر مخالفی داشته باشند باید احترام گذاشت اما نظر مخالف به معنای عناد نیست. فکر می کنم معترضان به این فیلم بیشتر مقلدان باشند تا خود مراجع بزرگوار.
این کارگردان سینما تأکید داشت: نظر ایشان البته که محترم است اما نباید کار به دعوا بکشد. به گمانم درستش این است کسانی که مراجع شان با “رستاخیز” مخالفتی دارند، فیلم را نبینند. قضیه را خیلی پیچیده نباید کرد.
برزیده درباره ارزیابی خود از کیفیت فیلم “رستاخیز” نیز معتقد بود: نمی شود با یک بار دیدن “رستاخیز” آن را نقد کرد چرا که موضوع مهم و بسیار سختی دارد. موضوع همین فیلم تاکنون به شکل های مختلفی چه در مداحی ها و … به نحوی بیان شده. همین هم فیلم کردن عاشورا را سخت کرده است.
برزیده در پایان به «مهام نیوز» گفت: نه تنها خود من بلکه خیلی از فیلمسازان جرأت ندارند آن را بسازند چون حساس است. اما حالا یکی مثل احمدرضا درویش بعنوان یک فیلمساز برجسته متعهد با این همه زحمت فیلمی را ساخته آنهم با اعتقاد قلبی، پس تماشای فیلمش حتما خوب است. امیدوارم مردم پای فیلم او بنشینند.