به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فیلم سینمایی «رستاخیز» به کارگردانی احمدرضا درویش و تهیه کنندگی تقی علیقلیزاده ساخته شده است و قرار است همزمان با عید سعید فطر اکران شود.
در خلاصه داستان این فیلم که به نهضت عاشورا و قیام امام حسین(ع) میپردازد آمده است: پس از مرگ معاویه، یزید به عنوانِ خلیفهٔ مسلمین بر خلافت تکیه میزند و به والیِ مدینه نامه مینویسد که از امام حسین (ع) بیعت بگیرد. بُکیر ابنِ حُر که به عنوان پیکِ ویژهٔ دربارِ دمشق انتخاب شده است مامور رساندنِ نامه یزید به مدینه میشود. او که جوانی پُرشور و در جستجوی حقیقت است، در مدینه درمییابد که حاملِ نامه ایست که در آن به قتلِ امام حسین (ع) فرمان داده شده است.
بُکیر در مکه با افکار و اندیشههای امام حسین (ع) آشنا میشود. مردم کوفه با ارسالِ نامههایی بیشمار، امام حسین (ع) را به کوفه دعوت کردهاند تا در قیام علیه یزید، آنها را یاری کنند. حر اِبن یزید ریاحی، به همراهِ بُکیر و دو هزار سوار از سوی عبیداله، مأمور میشوند به سمتِ کاروان امام حسین (ع) که به سمتِ کوفه در حرکت هستند بروند. کاروان امام حسین (ع) در شماری اندک، در کربلا به محاصرهٔ هزاران نفر از سپاهیانِ دستگاهِ خلافت درمیآیند.
در روز عاشورا، نورِ حقیقت بر چشمانِ بُکیر میتابد و …
بازیگران ایرانی این فیلم عبارتند از: آرش آصفی، پوریا پورسرخ، حسن پورشیرازی، فرهاد قائمیان، بابک حمیدیان، بهادر زمانی، یاور احمدی فر، انوشیروان ارجمند، انوش معظمی، کوروش زارعی، محمود محکمی، سعید علیپور، امیر مولوی، علی جاویدفر، میرطاهر مظلومی، حمید جدیدی، قادر پزشکی، محمدرضا حقگو، علی عباسی، تورج فرامرزیان، بابک والی، رضا اکبری ارطه، ابراهیم سلطانی، خلیل الله خواجه نظام، پژمان جعفری سمرقندی، پرویز پورحسینی، شقایق فراهانی، مهتاب کرامتی، لیلا بلوکات، زهره حمیدی، سروش گودرزی و سیدجواد یحیوی.
بازیگران عرب عبارتند از: جمال سلیمان، طلحت حمدی، رضوان عقیلی و فواز سرور از سوریه، داوود حسین از کویت، جواد الشکرچی از عراق، فادی ابراهیم از لبنان
احمد رضا درویش پس از ۹ سال با فیلم «رستاخیز» با موضوع عاشورا در سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر حضور خواهد داشت. تحقیق و نگارش فیلم رستاخیز از سال ۱۳۸۱ آغاز شد و فیلم برداری آن از شانزدهم بهمن ۱۳۸۸ همزمان با اربعینِ حسینی فیلمبرداری فیلم در شهرستان بم آغاز شد و پس از پشت سر گذاشتن بیش از ۲۵۰ جلسه فیلمبرداری در شهرهایی چون بم و شهداد کرمان، شاهرود، اصفهان، رباط کریم، کاشان، فومن و تهران در تاریخ ۱۲ دیماه ۱۳۸۹ این بخش از کار به پایان رسید.